vit 4, Sequent Max Air Nike ny 12 män US Box, in -100, AO4485 grå, Wolf c582dgtwj92090-Ny stil


Durango kvinnor Western stövlar NWT storlek 6
 
Skor NATIVA kvinna blå 21103919 -4210  
 
kvinnor Inov8 Roadclaw 275 V2 kvinnor springaning skor - grå 1

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

guld Wrap springat Dress Sz Medium Sz 9 klackar 200 storlek 8.5 Cole Haan Abbot Stormhögt mocka Ankle Booslipss klackar kvinnor skor

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
FENDI PUMP AV RUNway


Lämna en intresseanmälan
Skor två set -simona barbieri kvinna ghiaccio naturligt läder cs7txc -808
Nike -skor kvinnor som springaaer kvinna Vit Gul Fabrik 654434 -104
Teva kvinnor ARROWOOD BLAND VATTENPROOF CHARCOAL grå 1012483 Läder Hiking stövlar
DR MARTENS MENS BLAND SANDAL storLEK 11
NIKE W Air Force 1 Ultra Force Mid 864025 -001 svart svart -vit kvinnor Storlek 7

Komplett och unik utbildning

KANEL Sandaler Läder Guld

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Kvinnliga skor A. Ennie bspringaaa naturligt läder 5803ma
kvinnor bspringaaa xti basstorlek 40 fr 8 us
Soludos Marfa läder Chelsea Booslips US SZ 10M MSRP 159.00
Skor Rebecca van Berghoff svart kvinna naturligt läder 473762 Cott -ne
Filning av stållöpare kvinnor skor fp 36us 6 uk 3.5 EU 37 (”Bloody 65533; rrp 250)

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
Sheridan Mia kvinnor Viva Boot

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Skor med Ganter -spetsar från läderull 76.851
nyA balansKVINNERS ARISI V2 WIDE (D) WIDTH RUNGING, WACKING skor NEW grå

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
Almere Taupe Tall Rucherade Stövlar i storlek 8W
495 VERONICA BEARD SUMA SEXY STILETTO SANDAL NIB CHERY GÖR I ITALIEN 39 1 2
Nio gråa västgrå läderskor stilettspetsiga tåskor

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • Tamaris damer Platform skor Mustard Snake kvinnor läder skor (gul)
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Konversskor kvinnor svart naturligt läder 159701cNike Zoom Cage 3 kvinnor kvinnor 65533;s Tennis skor ALL vit8.5 ( 140) LimitedMori Italien Ny plattform hög klack PUMPS skor skor Kroco läder blå 43
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • AGL Attilio Giusti Leombspringaaai 36 1 2
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.Unisa sko kvinna Pump Pony bspringaaa -c573
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
NIKE kvinnor Nike Air Zoom Strong 2 921335 -001 BLAKK VITE kvinnor Storlek 7

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på Nike WMNS Metcon 4 XD CD3128 -008 Atmosfär Grå Sann Berry kvinnor Training skor. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Wonderul Walter Steiger grön Snake Skin Texturerade pumpar S 7.5

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatNike Air Max 90 Ultra 2.0 vit Metallic Pure Platinum kvinnor Sz 11.5 88106 -101 på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Gentlet Souls Juniper Tea Sandals Storlek 7.5 läder Wedge Ankle Strap

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

Brödtslighet London 25400 basketboll svart kvinna

Nike Air Max Sequent 4, vit Wolf grå, AO4485 -100, ny in Box, US män 12

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen